Mededelingen  R.-K. kerk O.L.Vr.Visitatie Hoogeveen

> Maandag 1 november viert de katholieke kerk Allerheiligen en is er ’s avonds om 19.00 een Allerheiligenviering voor de gehele parochie. Pastoor Wellen en pastor Cortés zullen  beiden voorgaan.

> Dinsdag 2 november is het Allerzielen. We gedenken op deze dag onze dierbare overledenen, ‘s avonds om 19.00 uur is er een Eucharistieviering. Pastoor Wellen zal in de viering voorgaan.

> Woensdag 3 november is er ‘s avonds geen rozenkransbidden en ook geen viering.

> Zaterdag 6 november is er ’s avonds om 19.00 uur een Vesperviering onder leiding van parochianen.

> Zondag 7 november is er ’s morgens om 10.00 uur een Eucharistieviering. Pastor Cortés zal in de viering voorgaan.

> Vanaf heden is het reserveren voor een viering in één van onze parochiekerken niet meer noodzakelijk. U bent van harte welkom. Wel graag rekening houden met elkaar.

> Mededeling vanuit de parochiële Caritas Instelling betreffende Kerstpakketten

Kerstmis lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het weer zover. Vanuit de Parochiële Caritas Instelling willen wij u attenderen op de mogelijkheid om je aan te melden voor een kerstpakket.
Dit is dan met name bedoeld voor mensen die nu al erg opzien tegen de kerstdagen, omdat zij het financieel moeilijk hebben.
Als u dit jaar graag een kerstpakket wilt ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via de werkgroep P.C.I. in uw locatie of via mail/telefoon. Zie daarvoor parochieblad of de website

Mocht u iemand uit uw omgeving kennen die eventueel ook in aanmerking zou kunnen komen, dan kunt u dit eveneens aan ons doorgeven.  Er wordt natuurlijk vertrouwelijk met uw informatie om gegaan.

Opgaaf is mogelijk tot 5 december 2021.

Namens P.C.I.

Oud papier data schooljaar 2021-2022 R.-K. Basisschool “Prof. Titus Brandsma” Hoogeveen

De oud-papiercontainer staat van woensdag 8.00 t/m vrijdag 12.00 uur op de parkeerplaats achter de school op het Blankensplein.

Schooljaar 2021-2022:

Plaatsen: woensdag 3 november              – vrijdag 5 november 2021