Mededelingen voor de periode 7.10. – 13.10.2019

* Woensdagavond 16 oktober is er om 18.45 uur rozenkrans bidden, daarna is er om 19.00 uur een Eucharistieviering, pastoor Wellen gaat voor in de viering.

* Woensdagavond 16 oktober vergadert om 20.00 uur het parochiebestuur in de parochiezaal van de r.-k. kerk Hoogeveen.

* Zondagmorgen 20 oktober is er om 9.30 uur een Eucharistieviering. Pastoor Wellen gaat voor in de viering.

Tijdschriften | Franciscaanse Beweging

Er liggen weer nieuwe Franciscanen tijdschriften op de infowand in de kerk u kunt een exemplaar meenemen.

Bedevaart naar Assisi

Van 25 april t/m 3 mei 2020 organiseert het bisdom Groningen-Leeuwarden een bedevaart naar Assisi. a.s. donderdagavond 10 oktober om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst voor onze hele parochie in de parochiezaal van Hoogeveen.
Meer info kunt u  vinden op de infowand in onze kerk.