Mededelingen  R.-K. kerk O.L.Vr.Visitatie Hoogeveen

> Woensdag 23 juni is er ’s avonds om 18.45 uur rozenkrans bidden en daarna om 19.00 uur een Eucharistieviering. Pastoor Wellen zal in de viering voorgaan.

> Zaterdag 26 juni is er ’s middags om 14.00 uur een Eucharistieviering in de Arabische taal. Pastoor Firas zal in de viering voorgaan.

> Zaterdag 26 juni is er ’s avonds om 19.00 uur een Eucharistieviering. Pastoor Wellen zal in de viering voorgaan.

Aanmelden voor deze viering is wel gewenst!

In verband met 1.50 meter afstand van elkaar is een plaats reserveren wel nodig. U kunt online reserveren via een link op de parochiewebsite of locatiewebsite.  www.rk-kerk-hoogeveen.nl of www.parochie-drieeenheid.nl

> Zondag 27 juni is er ’s middags om 15.00 uur een Eucharistieviering in de Poolse taal.