Mededelingen voor de periode 2.12. – 8.12.2019

* Dinsdagavond 3 december om 19.45 uur is de vergadering van het Wijkcontact in de parochiezaal.

* Woensdagavond 4 december om 20.00 uur is de parochie-bestuursvergadering in Meppel.

* Woensdagavond 4 december is er vanaf 18.00 uur Stille Aanbidding om 18.45 uur rozenkrans bidden en daarna is er om 19.00 uur een Eucharistieviering. Pastoor Wellen zal in de viering voorgaan.

* Vrijdagmorgen 6 december is om 11.00 uur de viering ten uitvaart van onze parochiaan Peter van Gelderen.

* Zaterdagmorgen 7 december is om 10.30 uur de viering ten uitvaart van onze parochiaan Antje Wilhelmina Bierman-Bakker.

* Zondagmorgen 8 december is er om 9.30 uur een Woord- en communieviering, waarin pastor Verheijen zal voorgaan.

* Tijdens de komende adventstijd organiseert de werkgroep VOM -Vrede Ontwikkeling Missie op 10 december ‘s avonds om halfzes ,  een ‘adventsbroodmaaltijd’ in de parochiezaal. Deze broodmaaltijd bestaat uit lekkere soep, diverse soorten brood en beleg, kroket, ei, en  fruit. De kosten van deze maaltijd zijn €8,50 de opbrengst is bestemd voor de Adventsactie. Draagt u de Adventsactie een warm hart toe, dan kunt u zich inschrijven voor deze maaltijd. Op de tafel bij de doopkapel liggen inschrijfformulieren.

* Van 25 april t/m 3 mei 2020 organiseert het bisdom Groningen-Leeuwarden een bedevaart naar Assisi. Meer info kunt u  vinden op de infowand in onze kerk. Hebt u belangstelling en/of wilt u zich aanmelden, dan kunt u  contact opnemen met Margret Pater 06-11189638  margretpater@outlook.com