Mededelingen voor de periode (16.04. – 22.04.2018)

* Maandagavond 16 april is er om acht uur bijeenkomst Geloven Nu in de parochiezaal.

* Donderdagavond 19 april is er om kwart voor zeven rozenkransbidden in de zijkapel, daarna is er geen Eucharistieviering.

* Zondag 22 april doen 10 kinderen hun Eerste H. Communie en dan begint de Eucharistieviering om 10.00 uur. Pastor Okonek zal indeze viering voorgaan. Dus nogmaals: zondag 22 april begint de Eucharistieviering  om 10.00 uur.

* En zondag 22 april is er om 12.00 uur een Poolse viering in onze kerk. Pastor Okonek zal in deze eucharistieviering voorgaan.

* Als Parochie-gemeenschap Heilige Drie-eenheid willen we pastor Okonek op 29 april a.s. een cadeau aanbieden. Daarom staat voor in de kerk de giftenbox waar u uw eventuele gift in kunt deponeren.  Wilt u liever iets per bank overmaken dan kan dat ook. Het banknummer staat vermeld in het parochieblad en op de website.